Frissítve:10:20:48 AM GMT

Ma vasárnap, Emil és Csanád napja van.
Napkelte: 04:50 / Napnyugta: 20:17
Felhasználó bejelentkezése


2023. Május 28.

Ön itt áll: Önkormányzat KEOP Projekt
Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.

Projekt összefoglaló Tiszaörs Község Önkormányzatának KEOP – 5.7.0/15 pályázatáról

  • PDF
Betűméret nagyítása
Tiszaörs Község Önkormányzata 80,19 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a KEOP-5.7.0/15 kódjelű és „Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt az Európai Unió finanszírozásával valósulhatott meg és magában foglalta Tiszaörs több középületének energetikai hatékonyságának fejlesztését.
A projekt címe: „Tiszaörs Község Önkormányzatának épületeinek épület energiahatékonysági fejlesztése és korszerűsítése”, egyedi kódja pedig: KEOP-5.7.0/15-2015-0310.

A nyílászárók cseréje mellett korszerű és megfelelő szigetelést garantáló hőszigetelő anyag került elhelyezésre az épületek falán. Ezzel a lépéssel az Önkormányzat letette voksát a fenntartható fejlődés és a környezettudatosság mellett.

A projekt keretében energiahatékonysági fejlesztést hajtottak végre a Polgármesteri Hivatalon, a tornatermen, az orvosi rendelőn, az óvodán és a művelődési házon is.

A dolgozók, településlakók és használók számára is nagy előrelépés, hogy korszerű, szép és energiahatékonyságban élen járó épületekben dolgozhatnak, vagy tölthetik idejüket.

A projekt megvalósításának, és a felmutatott számszerű eredményeknek köszönhetően Tiszaörs Önkormányzata pozitív példát mutat környezetének, más községeknek a környezettudatos szemléletformálásban.
alt

Módosítás dátuma: 2017. február 06. hétfő, 10:46

Egyenlő Bánásmód Hatóság