Fogorvosok Tiszaörsön I.

  • Nyomtatás
  • E-mail

Az ember életében többször találkozik a fogorvosával. Már a rendelőbe lépés előtt is tele vagyunk izgalommal, félelemmel. Tudjuk, a fogfájás helyhez kötött jelenség, ha a fogászati rendelőbe érünk, azonnal elmúlik. Bárhol, bármikor ránk törhet, de ha belépünk a váróba és meghalljuk a rendelő zajait, a rettegett fúrógép hangját, oda a fájdalom.

Pedig mostanság a fogorvost modern, automatikusan vízhűtéses gépek segítik, s az esetek döntő többségében fájdalmatlan a kezelés.
Higgadtan, nyugodtan, biztos kézzel dolgozó, türelmes, a betegeivel beszélgető, együttérző fogorvosok várják betegeiket a kezelésre, ami már magában is elegendő a félelem eloszlatására, s ezt jól megerősítheti, hitelesítheti a beszélgetést követő, valóban fájdalmatlanul elvégzett kezelés.

 

A fogorvosok munkáját segítő asszisztensek:
Müller Ottóné Muliter Edit, Tüdős Istvánné Szakács Éva, Szakács Jutka, Papp Edit, Bohácsi Erzsébet, Vadászné Tóth Edit, Sári Mária.

 

A MORZSÁKBAN szerettük volna bemutatni valamennyi fogorvos életútját, tiszaörsi munkásságát, de csak azokról szólhatunk, akiket elértünk és megtiszteltek bennünket az adatközléssel és hozzájárultak ahhoz, hogy Tiszaörs honlapján róluk hírt adjunk.

1965-66. Dr. Gömöri István.

Majd Óvári Papp Zoltán 1 évig.

Őt követte Dr. Felföldi Ilona.

Heti két alkalommal járt át Kunmadarasról: Pálúr IstvánHat évig járt át hetente két alkalommal: Dr. Gönczi Bertalan.
Asszisztensei voltak: Tüdős Istvánné Szakács Éva, és Bohácsi Erzsébet.

Őt Dr. Sztopa Emil követte (róla ismertetés készült).

Dr. Németh Bozena


1987. augusztusáig volt községünk fogorvosa, majd Jászfelsőszentgyörgyre költözött családjával.

Dr. Bóka Márta


 

Dr. Lovász József 1992-től vállalkozó fogorvosa Tiszaörsnek.

Lovász József 1967. március 28-án született Zsákán, ott járt általános iskolában, Debrecenben, a Csokonai Gimnáziumban érettségizett, majd a debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát. Szakorvos.

 

MORZSÁK

Powered by mod LCA

Hajnal Imre:

 
M O R Z S Á K

Tiszaörsi emberek, események, történetek

Belépés

MűKISZK Tiszaörs
5362 Tiszaörs, Kossuth út 3.
 
 

Aktuális Programok

No current events.