Dr. Bódy Péter

  • Nyomtatás
  • E-mail

Dr. BÓDY PÉTER, Tiszaörs helyettes háziorvosa - Tiszafüred háziorvosa

Dr. Bódy Péter Debrecenben született 1961. április 9-én. Általános iskolai tanulmányait Debrecenben, a Füvészkerti Általános iskolában végezte 1967-75. között. A Debreceni Tóth Árpád Gimnáziumban érettségizett.
Orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerezte 1986-ban. Belgyógyász szakvizsgáját 1993-ban, Háziorvostan szakvizsgáját 1999-ben tette le.

Munkahelyei:
1986-89.: Karcagi Kórház I. Belosztálya
1990-92.: Esztár község körzeti orvosa
1992-2008.: Tiszaörs község háziorvosa

2008-tól jelenleg is Tiszafüred város háziorvosa és Tiszaörs község helyettes háziorvosa.Kiváló szakmai munkáját betegei elismerik. Pontos, precíz, türelmes. Tiszaörs Község Képviselőtestülete 2010-ben Dr. Bódy Péter Tiszaörsön végzett munkáját  „Tiszaörs Közszolgálatáért - Egészségügy” kitüntető cím adományozásával ismerte el.

Házastársa Dr. Bódyné Madarász Mónika. Mónika személye ismert a tiszaörsiek előtt, hiszen a tiszaörsi hangszeres oktatás beindításakor, illetve az önálló Tiszaörsi Zeneiskola megnyitásakor és működésének idején kimagasló szerepet vállalt.Bódy doktor tiszaörsi munkája mellett Tiszaigar község betegeit is ellátta, ha kellett, Nagyivánon is helyettesített, ügyeleti szolgálatot is teljesített és teljesít.

A jelenlegi munkájából adódó feladatai igénylik, hogy időnként aktív pihenést válasszon. Szeret kirándulni, kedveli a finom falatokat, a jó ételeket és italokat.Tiszaörsi betegei köszönetüket fejezik ki Bódy doktor úrnak és segítőinek a gyógyító tevékenységéért.

Segítői:
 

 

 

MORZSÁK

Powered by mod LCA

Hajnal Imre:

 
M O R Z S Á K

Tiszaörsi emberek, események, történetek

Belépés

MűKISZK Tiszaörs
5362 Tiszaörs, Kossuth út 3.
 
 

Aktuális Programok

No current events.