A Cigányok és a tisztaság

Eddigi „kiemelten kezelt” témák

A Cigányok és a tisztaság

HozzászólásSzerző: csőtészta » 2011.09.26. 16:46

Tisztelt illetékes!
Miért van az hogy egyes Cigány családra nem vonatkozik az hogy tartsa rendben a portáját és azon kívül a közterületen a járdát? Mert itt vannak a Dózsa Gy úton (sarkon) az új lakók ill annak már nem kellene nevezni őket és egy szóval okádék ami van a portájukon ill a járdán kint! Kérdem én!? miért nem lehet a szabályokat rajtuk érvényesíteni? Ő nekik miért van megengedve az hogy fertőt hozzanak létre a portájukon azzal is elszaporítva a patkányokat?! És miért van kint sokszor a kacsája csirkéje az úton? ami széjjel kapirgálja a jó Magyar ember virágoskertjét! És gondolom hogy ennek ellenére a segélyt meg ugyan úgy kapják közben minden marad náluk a régi (fertő és lom) de a Magyar emberre meg rá tudnak szólni? miért van ez? miért olyan különlegesek ők? Eleinte mikor veteményt kaptak még úgy is nézett ki hogy szépen gondozzák de most? mi van most? meg lehet nézni! nem tudom hogy milyen vetőmag lehetett hogy ilyen koszfészek nőtt a helyén?
100 szónak is egy a vége! az, hogy az utca látképét tökéletesen tönkre vágják!!!
csőtészta
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2011.09.26. 16:32

Re: A Cigányok és a tisztaság

HozzászólásSzerző: örs60 » 2011.11.26. 07:57

Áthelyezem ebbe a témába a hozzászólásomat hagy olvassák itt is!

Tisztelt polgármester asszony!
Ha ön a polgármester akkor miért nem tartja érdekének a falu tisztaságát? legalább egyszer tenné azt meg hogy az utcákat személyesen is bejárja és megnézné hogy egyes utcákba milyen állapotok uralkodnak?!
Felhívnám a figyelmét a Dózsa Gy és a Kölcsei F utca sarkán lakó családra akik az udvarukról a szemetet/törmeléket lassacskán már a kövesútra hányják ki! eszméletlen ami szemét kupac ott van! miért nem tesznek semmit ez ügyben? szinte már baleset veszélyessé válik az a terület és közlekedni sem lehet rajta már már.
Előre is köszönöm megértését és segítségét!

(Hozzáfűzném hogy mi lettünk a szomszédos településekhez mérten a leg piszkosabb leg undorítóbb település, meg lehet nézni hogy Tiszaigar hol állt hozzánk képest? és most hol áll? érdekes ott rend és összetartás van a cigányok is betartják a rendet, a buszmegállóról még az órát sem lopták el! nem semmi!
Az embernek már szinte felfordul a gyomra ami itt van...
Nem beszélve arról hogy a sok rablás elkövetői sorra feledésbe maradnak! Tisztelt rendőrség csak így tovább szép munka, ez kell a falusi embereknek! máshoz sem értenek csak ahhoz hogy aki a járdán megy a rettenet forgalom miatt hogy ne csapják el (mert még jó lenne élni is) azt rendre megvágják! szégyelljék magukat!
Örülnék ha mások is hozzászólnának a témákhoz mivel azért van :!: )
örs60
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2011.11.22. 11:16


Vissza: Eddigi „kiemelten kezelt” témák

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron